MónTerrassa
BBVA tanca una altra oficina a Terrassa
  • CA
Oficina de Caixa Catalunya del carrer de Torrella | Joan Manel Oller

!--akiadsense-->

El BBVA continua el procés de tancament d’oficines a Terrassa. Amb l’adquisició de Caixa Terrassa ja va haver-hi un degoteix de portes tancades. Ara li toca el torn a les oficines de la Caixa de Catalunya. En van tancar d’emblemàtiques com la de la Rambla cantonada Volta. I ara és el torn de la situada al carrer de Torrella. Els clients ja han estat avisats.

Avís de BBVA a clients de Caixa Catalunya

“A partir del 12 de febrer, es produirà un canvi en la ubicació de la seva Oficina BBVA actual: Antiga , Antoni Torrella, 8. Nova, Portal de Sant Roc, 29-31. Terrassa… Aquest procés implicarà una variació en la numeració dels seus productes, que no afectarà les seves domiciliacions, cobraments i pagaments, ja que nosaltres ens ocuparem de tot. Així mateix, vostè podrà continuar utilitzant les seves targetes amb total normalitat. A continuació, li mostrem la relació dels seus comptes amb detall, tant del codi antic com del nou…”

En el cas del terrassenc que ens ha fet arribar la comunicació, la seva oficina de referència ha anar allunyant-se cada cop més del seu domicili. Primer tenia uns 500 metres fins la del carrer de Faraday, després uns 900-1.000 fins a la del carrer de Torrella, i en aquests moments una mica més d’un quilòmetre fins al Portal de Sant Roc.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tecles a febrer 07, 2017 | 10:52
    Tecles febrer 07, 2017 | 10:52
    El "bé, bé, va"...en la seva línia habitual. Ara, tanquen l'oficina del carrer Torrella. I, d'ací, a uns 10 dies, la de l'Avinguda Abat Marcet, al costat del Talló. El servei cada cop és més deficient, però als seus dirigents, tant se'ls hi en fot. Com deia en Forges, "vivir para ver". Em mossego la llengua per a no llargar més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa