MónTerrassa
Tot per Terrassa: “La ciutat va tenir una bona notícia amb el naixement de Món Terrassa”
  • CA

El sorgiment de nous mitjans de comunicació sempre són una bona notícia i, Terrassa, va tenir una bona notícia amb el naixement de Món Terrassa fa cinc anys. Aquests dies, celebrem la seva aparició però, sobretot, el seu trajecte i el camí llaurat en el marc de la pluralitat i la informació municipal. 

Món Terrassa naixia amb un segell de qualitat al darrere, el Grup Món. L’experiència en el periodisme de qualitat i de proximitat, aportant informació en directe, àgil i amb un estil accessible i entenedor per a tothom. Aquest és un dels factors que van fer que Món Terrassa ràpidament fos un dels mitjans informatius dels terrassencs i terrassenques. 

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, amb Salvador Cot | Cristóbel Castro
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, amb Salvador Cot | Cristóbel Castro

Un dels factors que ha fet de Món Terrassa referent ha estat la seva presència a les xarxes socials, entenent-les com un espai de comunicació i interlocució amb el ciutadà i la ciutadana del segle XXI. El Món, amb el seu activisme a xarxes, ha universalitzat la forma d’accedir a la informació d’interès ciutadà, fent-la ser disponible per a tots els públics a cop de click i creant espais de participació i opinió per als ciutadans i ciutadanes sobre temes de la ciutat.   

Celebrem els cinc anys de Món Terrassa i ho celebra la ciutat. Celebrem 5 anys de periodisme de proximitat, de qualitat i per a tothom. Per molts anys més!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa