MónTerrassa
Ballart i el fill: “Comencem una nova fase en el tractament de curació del càncer”
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, explica a través de les xarxes socials en quin moment es troba el tractament del seu fill Xito, afectat per un càncer. Ballart continua exercint el seu càrrec, però té clar que ha de ser al costat del nen.

“Sou moltes i molts que em pregunteu per diverses vies com està el meu fill i com evoluciona el seu tractament. Explicar-ho i fer-ho públic, preservant sempre la seva identitat, és una de les coses que famílies que vivim situacions similars podem fer per visibilitzar el càncer infantil. Es necessiten més recursos per evitar el que estan passant molts infants. Després de les proves d’avaluació, avui puc dir que comencem una nova fase en el tractament de curació del càncer. Per una banda, entrem en una fase de remissió de la malaltia i iniciem els dos darrers cicles de quimioteràpia. Però, per altra, entrem en una nova fase més llarga d’incertesa davant d’una possible recaiguda. Estem forts com el primer dia, tocats pel cansament, els nervis i la duresa de moltes situacions. Però, un cop més, agraïts per tanta i tanta gent que ens hem trobat pel camí. Continuarem combinant els dies ingressats amb una previsió de poder passar més dies a casa. Això em permetrà reprendre progressivament part de la meva activitat pública com a alcalde.”

Des del mes d’agost

Jordi Ballart va donar a conèixer el diumenge, 15 d’agost, que el seu fill gran pateix càncer. “Aquests dies comencem a casa la lluita contra una leucèmia greu que ens ha arribat de forma inesperada, ràpida, molt agressiva i que està atacant el meu fill gran”, va escriure. Des de l’aleshores, Sant Joan de Déu s’ha convertit en el centre del món de la família Ballart, que s’hi passen nit i dia fent costat a l’infant. En aquests tres mesos i mig, en Xito s’ha sotmès a diverses sessions de quimioteràpia amb l’objectiu de reduir al màxim el càncer.

Ballart ha anat relatant a través de les xarxes socials com està sent aquesta batalla. Ho ha fet explicant els mals moments, moments de patiment, de tristor i desesperança, però també moments de rialles, d’il·lusió i de companyonia. Ha agraït la infinitat de regals i detalls que han arribat a l’habitació d’en Xito provinents de centenars d’entitats, col·lectius, clubs esportius i persones (algunes molt reconegudes) a títol individual.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a desembre 08, 2021 | 21:37
    Anònim desembre 08, 2021 | 21:37
    Raquel rubert garcia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa