MónTerrassa
Ballart denuncia ser víctima d’extorsió per recuperar el compte d’Instagram
  • CA

L’alcalde Jordi Ballart ha denunciat aquest dimecres a través de la xarxa social Twitter que està patint un “extorsió amb missatges on se m’exigeixen quantitats elevades de diners per poder recuperar el meu compte d’Instagram”. El líder de Tot per Terrassa ja ha interposat denúncia a la comissaria de Mossos d’Esquadra i ha iniciat els tràmits per poder restablir el compte, tot i que no sap segur si el podrà recuperar, “si no ho aconsegueixo, n’hauré d’obrir un de nou”.

L’alcalde de Terrassa és segurament el polític de la ciutat més actiu de la ciutat. A Twitter, FB i IG habitualment aprofita per parlar de la seva activitat política però també de la seva vida diària, de les seves passions i dels seus fills. A la xarxa instagram, Ballart té més de 24 mil seguidors.

L’alcalde ha agraït l’ajuda rebuda per part del conseller d’Interior Miquel Sàmper, així com del major Josep Lluís Trapero. “Cap atac frenarà la nostra voluntat d’estar cada dia a prop de la ciutadania de Terrassa“, afirma, alhora que aprofita per fer pedagogia sobre les noves tecnologies, “les ciberextorsions i els atacts a les xarxes socials s’han multiplicat durant la pandèmia. Incrementeu la seguretat dels vostres comptes i feu cas omís de missatges i correus procedents de remitents desconeguts”.

Ballart ha explicat a Món Terrassa que abans de Nadal va demanar a IG que verifiquessin el seu compte, “per prevenir el que pogués passar en un futur”. “Vaig omplir un formulari i em van dir que ja em respondrien. Ahir vaig rebre un missatge on m’explicaven que la revisió ja s’havia acabat i que per finalitzar els tràmits havia de donar unes dades. Vaig fer-ho. I a partir d’aquí ja no vaig tenir accés. A través de whatsapp em van arribar missatges demanant 200, 300, 400 euros si volia recuperar el compte, amb un número que semblava de Turquia. I també vaig rebre amenaces via telèfon. Ho tenen tot molt ben organitzat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa