MónTerrassa
Ballart no vol que l’atac homòfob a un menor de Terrassa quedi “impune”
  • CA

Aquest diumenge, pels volts de les vuit del vespre, va tenir lloc en el bosc on es troben les escales per anar a l’Institut Torre del Palau de Terrassa, a Can Boada, un atac homòfob contra un menor. Va ser un testimoni qui va gravar els fets i ho ha denunciat a través de les xarxes socials. Va poder captar com un grup de joves d’entre 16 i 18 anys, van començar a cridar insults homòfobs i masclistes contra un noi homosexual també menor. “Fins que el noi no va desaparèixer de la seva vista no van parar de mofar-se d’ell. I quan els va amenaçar de trucar la policia, ells van fer com si l’anessin a perseguir”, explica a Món Terrassa el testimoni.

El vídeo s’ha fet viral i ràpidament hi ha hagut reaccions. Des de l’Observatori contra l’homofòbia han manifestat que estan “treballant amb la incidència” i han condemant de manera rotunda “l’agressió. Tot el suport a les víctimes i estem a la seva disposició”.

També l’alcalde Jordi Ballart ha condemnat aquest “intolerable atac horrible i covard que ha patit un jove de Terrassa” i ha recalcat que “treballarem perquè no quedi impune”. “Tot el suport a la víctima”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa