MónTerrassa
Avís per vent i intensitat de pluja a Terrassa per dimarts tot el dia

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per vent i per intensitat de pluja a la ciutat de Terrassa pel proper dimarts 23 de novembre durant tot el dia. Tot i que el Servei Meteorològic ha activat l’avís per intensitat i acumulació de pluja a la zona del litoral i prelitoral sud -sobretot les comarques de l’Ebre- el dilluns a la tarda, a la nostra ciutat i comarca no està previst que arribi fins el dimarts al matí.

L’avís d’intensitat de pluja i fortes ventades arribarà a Terrassa el dimarts. El perill de vent a la nostra ciutat és de categoria “moderat” en la franja de 6:00h del matí fins les 18:00h de la tarda. En canvi, sembla que la pluja esperarà a arribar fins a la tarda: el perill és de 12h:00h del migdia fins les 18:00h de la tarda, aproximadament, també de categoria “moderat”.

Previsió dels forts vents intensitat de pluja per dimarts | Servei Meteorològic de Catalunya

Des del Servei Meteorològic afirmen que al llarg del matí, el fort vent i les pluges arribaran “a la resta de la meitat sud i a l’extrem nord-est. Durant la tarda afectarà a la resta del país alhora que anirà minvant de sud a nord fins a quedar restringida al terç nord i resta del quadrant nord-est al final del dia”. Pel que fa les ventades, indiquen que “s’imposarà el vent de component est moderat amb cops forts, i alguns de molt forts”. El cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu fins a migdia, però al llarg de la tarda pot ser que s’obrin clarianes de sud a nord, i la visibilitat serà entre regular i dolenta, amb tendència a millorar durant la segona meitat del dia. Està previst que la temperatura mínima pugi lleugerament i la màxima sigui semblant.

El darrer gran episodi de forts vents que vam tenir a Terrassa està registrat del passat mes de gener de 2021, en concret, del dia 22, on es van registrar ratxes superiors als 115 quilòmetres per hora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa