MónTerrassa
Avís de risc per intensitat de pluja
  • CA

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un Avís de Situació de Risc per intensitat de pluja per aquest matí a partir de migdia i tota la tarda-vespre. La precipitació serà en forma de xàfec, localment amb tempesta i no es descarta calamarsa. Les acumulacions podran superar puntualment els 50 mm durant l’episodi. El ris es d’1 en una escala de 6. Es poden registra fins a 30 litres d’aigua per metre quadrat en mitja hora.

El cel estarà molt ennuvolat o cobert. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà de les Terres de l’Ebre i de punts de Ponent on quedarà entre poc i mig ennuvolat.

S’espera precipitació a qualsevol punt del territori, si bé serà més continuada al litoral i prelitoral. Malgrat tot, la precipitació desapareixerà de les Terres de l’Ebre a partir de la tarda. Al final del dia tendirà a minvar en general i quedar restringida al vessant nord del Pirineu i a punts del litoral i prelitoral central. Serà d’intensitat entre feble i moderada, localment forta al litoral i prelitoral central i sud, i al quadrant nord-est. Deixarà acumulacions entre poc abundants i abundants, i localment molt abundants (més de 50 mm en 24 hores). A més, localment la precipitació anirà acompanyada de tempesta i no es descarta de calamarsa. La cota de neu voltarà els 2000 metres al Prepirineu i els 1600 metres al Pirineu, puntualment més baixa.

La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, puntualment la baixada serà acusada a l’interior. Voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC a Ponent i al terç sud, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa