MónTerrassa
Avís de perill a Terrassa i comarca per intensitat de pluja
  • CA
ss

!--akiadsense-->

Aquest dissabte al matí estarà passat per aigua a Terrassa i comarca. Les pluges es podrien perllongar fins les sis de la tarda si es compleixen les previsions del Servei Meteorològic.

A Catalunya hi ha avisos de situació de perill per:

Avís per vent

Avís per estat de la mar

Avís per intensitat de pluja

Avís per acumulació de pluja

A Terrassa i comarca només li afecta el d’intensitat de pluja, tot i que des de primers hores de la matinada el vent també bufa amb força.

Perill Màxim del dia:

en una escala de 6

Llindar que es pot superar

Intensitat > 20 mm / 30 minuts

Descripció

La precipitació anirà acompanyada tempesta i és possible que doni lloc a fenòmens de temps violent.

Predicció general

Fins a migdia s’espera precipitació general. A partir de llavors minvarà de sud-oest a nord-est i quedarà restringida a la meitat nord i al litoral i prelitoral. Serà d’intensitat moderada i acumularà quantitats entre poc abundants i abundants. Tot i això, seran localment d’intensitat forta i és probable que acumulin quantitats extremadament abundants al vessant sud del Pirineu i Prepirineu i al massís del Port. A més, aniran acompanyades de tempesta i és probable que de calamarsa. No es descarta que també vagin acompanyades de fang.

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert arreu fins a migdia. A partir de llavors s’obriran algunes clarianes pel terç sud i Ponent i al final del dia a altres punts del litoral.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. La màxima serà semblant.

La visibilitat serà entre regular i dolenta durant fins a mitja tarda. A partir llavors, millorà pel sud i per Ponent, però persistiran bancs de boira a les muntanyes del Pirineu i del Prepirineu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa