MónTerrassa
Avís de situació de perill per intensitat de pluja
  • CA

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de situació de perill per intensitat de pluja per avui i per demà a Terrassa i a la comarca del Vallès Occidental

Llindar que es pot superar

Intensitat > 20 mm / 30 minuts

Descripció

Els xàfecs aniran sovint acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

S’espera ruixats al Pirineu i Prepirineu al llarg del dia, sobretot al sector occidental. Al matí, són probables alguns plugims dispersos a la resta, sobretot al litoral, prelitoral i Catalunya Central. A més, a partir de mig matí ruixats a zones de muntanya, i en són probables de més locals a d’altres zones de l’interior. Seran d’intensitat entre feble i moderada, localment forts al prelitoral central i nord, a la Catalunya Central, així com al final del dia al Pirineu i Prepirineu occidental. A més, és possible que el xàfecs vagin localment acompanyats de tempesta, calamarsa i/o pedra. S’acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació, o localment abundants al Pirineu i Prepirineu. Cota de neu entorn dels 2.100 metres.

Fins a l’inici de la tarda el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general, sobretot a la meitat nord, si bé la nuvolositat tendirà a minvar al llarg del matí. A banda, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya que es desplaçaran de sud a nord, i a més a partir de migdia augmentaran els núvols alts i mitjans. Amb tot el cel quedarà molt ennuvolat en general a partir de la tarda.

La temperatura mínima semblant en general, o lleugerament més alta a punts del litoral i prelitoral. Es mourà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al litoral i entre els 5 i 10 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa en general, tot i que podrà ser lleugerament més alta al prelitoral nord. Oscil·larà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu i entre els 16 i 21 ºC a la resta, o localment més alta a Ponent i l’interior de la vall de l’Ebre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa