MónTerrassa
Avís de Situació de Perill per Intensitat de Pluja
  • CA

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un Avís de Situació de Risc per Intensitat de pluja a Terrassa i el Vallès Occidental. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra i ratxes fortes de vent.

A partir de mig matí s’iniciaran ruixats a punts del terç oest, sobretot al Pirineu i Prepirineu Occidental. Al llarg de la tarda afectaran la resta de l’interior del territori i al quadrant nord-est. A partir del vespre s’aniran restringint a la meitat est i al sector central del litoral i prelitoral. Les precipitacions seran d’intensitat entre feble i moderada, acompanyades de tempesta i localment de pedra. És possible que els xàfecs siguin localment forts a l’interior del quadrant nord-est a partir de la tarda. S’acumularan quantitats poc abundants de precipitació, si bé a punts del nord-est i del Pirineu localment seran abundants. Cota de neu: fins a migdia es mantindrà entorn dels 2.000 metres; a partir de llavors baixarà progressivament i al final del dia es situarà entorn dels 1.000 metres al vessant nord del Pirineu, i entorn dels 1.200 metres a la resta de la serralada.

Fins a mig matí estarà entre mig i molt ennuvolat al quadrant nord-occidental i localment cobert al vessant sud del Pirineu occidental. A la resta del territori estarà poc o mig ennuvolat. A partir de llavors creixeran nuvolades a zones de muntanya i n’arribaran per l’oest, i a partir de migdia la nuvolositat s’estendrà a la resta del territori. El cel quedarà molt ennuvolat o cobert en general sobretot a la meitat est i a la resta del Pirineu i del Prepirineu. Independentment hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de nou al final del dia al litoral, prelitoral i la depressió Central.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa