MónTerrassa
El vent obliga avions a tornar
  • CA

Un vol procedent de Barcelona ha hagut de tornar al seu lloc d’origen, i un altre amb destinació Madrid ha estat cancel·lat a l’aeroport de Loiu, com a conseqüència dels forts vents que es registren a Euskadi.

L’alerta groga pel temporal va obligar, durant la nit d’aquest passat dilluns, a cancel·lar quatre vols que tenien previst prendre terra a La Paloma, i altres dos es van desviar.

Segons han informat a Europa Press fonts d’Aena, la primera incidència d’aquest dimarts s’ha registrat a primera hora en l’aeròdrom biscaí. Un avió de la companyia Vueling procedent de Barcelona s’ha vist obligat a tornar al seu lloc d’origen.

A més, Iberia no ha pogut oferir un dels seus vols a Madrid perquè la nau que havia de realitzar el servei no va aconseguir aterrar dimarts a la nit.

Durant la nit d’aquest passat dilluns, les fortes ràfegues de vent van obligar a tornar als seus aeroports d’origen un avió de Lufthansa procedent de Munich, un altre d’Iberia que s’havia enlairat a Madrid, un vol Air Nostrum procedent de València i un altre d’Air Europa que va sortir de Madrid.

També van haver de desviar-se a altres aeròdroms, davant la impossibilitat de prendre terra a Loiu, un vol easyJet procedent de Londres i un altre d’Air Nostrum que va sortir d’Alacant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa