MónTerrassa
AVAN presenta un nou calendari solidari emocional i interactiu
  • CA

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) presenta el seu calendari solidari per l’any 2022, amb la voluntat d’estar present a totes les llars cadascun dels 365 dies de l’any. AVAn ja ha presentat calendaris solidaris els anys anteriors, però el calendari d’enguany presenta algunes innovacions que el fan diferents a la resta.

En primer lloc, el calendari d’enguany es tracta d’un projecte emocional. Cada mes de l’any 2022 hi apareix la imatge il·lustrada d’un usuari d’AVAN amb una fotografia en blanc i negre i un explosió de color que els surt de darrere. Aquest contrast i l’explosió de colors volen mostrar el toc de color que cadascuna d’aquestes persones aporta a les vides de tots aquells que els envolten.

En segon lloc, també es tracta d’un calendari interactiu. Al costat de cadascuna de les imatges en blanc i negre dels 12 protagonistes hi ha un codi QR que condueix a una llista de reproducció a la plataforma de vídeos YouTube on podreu conèixer la història de cadascú a través de cançons. A més a més, cada mes inclou un sorteig que fem de la mà de dotze comerços solidaris que aquest any han volgut aportar el seu granet de sorra al projecte del Calendari Solidari. El dia 5 de cada mes sortirà un comunicat a Instagram i a la pàgina web d’AVAN amb el número guanyador, que tindrà 48 hores per posar-se en contacte amb AVAN i tindrà tot el mes per passar a recollir el premi. 

El calendari solidari ja està disponible a qualsevol seu de l’AVAN i té un cost de 6€. Amb l’aportació d’aquests 6€ fem possible la tasca de suport assistencial i social a la gran família de l’Associació. La presentació del calendari es farà el dimecres 27 d’octubre a les 18:00h al pati de l’Associaci, al carrer Estrella, 110, de la ciutat de Sabadell i hi podrà assistir qualsevol persona que ho desitgi, això sí, avisant amb antel·lació la confirmació d’assistència a [email protected].

Calendari AVAN 2022 | AVAN

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa