MónTerrassa
AVAN estrena el documental “No t’oblidis de respirar”
  • CA
dd

!--akiadsense-->

El proper divendres 5 de juliol, a les 19.00, el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Plaça de la Cultura, 5) acollirà la presentació del documental “No t’oblidis de respirar” de Cristina Salmerón, graduada en Comunicació Audiovisual a la UAB.

L’acte consistirà en la projecció en primícia del documental i un col·loqui posterior amb els protagonistes de la història. Aquest treball és el resultat d’un projecte universitari que neix arrel de la voluntat de donar veu i visibilitat a les persones amb malalties neurològiques i als centenars de voluntaris que ajuden diàriament a aquest col·lectiu.

El missatge és clar, directe i profund intentant conscienciar a tothom de que les malalties neurològiques ens toquen de prop i no són un destí, sinó un camí que cal fer sense oblidar-te de l’essencial, respirar.

Salmerón és una amant del cinema i la televisió, és graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. “Durant els quatre anys de carrera, he pogut realitzar un munt de projectes audiovisuals, però “No t’oblidis de respirar” ha estat una de les millors experiències d’aquesta trajectòria.”

La Fundació AVAN dona suport a persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies oferint atenció multidisciplinària orientada a la millora de la qualitat de vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa