MónTerrassa
AVAN torna amb la V edició de la Cursa i Passejada pel Parkinson a Terrassa
  • CA

En el marc del Dia Mundial del Parkinson, la Fundació AVAN organitza la V Edició de la Cursa i Passejada solidària a Terrassa “Leonor González“, en honor a la dona que va impulsar aquesta iniciativa esportiva que dona veu a l’AVAN. Un esdeveniment esportiu i solidari que té com a principal objectiu donar visibilitat a les persones afectades per la malaltia de Parkinson. La cita serà
a Terrassa, el diumenge dia 3 d’abril a les 10 del matí a la plaça de la Cultura.

Seran els propis afectats els que inaugurin la passejada de 2,5km i la cursa de 5km, cadascú amb el ritme que pugui. Els acompanyaran tots aquells participants amants del running que vulguin solidaritzar-se amb aquesta causa de l’AVAN. El programa matinal inclou la cursa i passejada a les 10:00h i un sorteig de regals entre els participants i actuacions de diferents grups i entitats fins a les 14:00h.

Les inscripcions es poden fer online a la web d’AVAN, a les seus de l’AVAN (Terrassa, Sabadell, Rubí i Sant Cugat) o en els comerços Sports Kñera, Basic Factory, Associació BTT Bonaire i Whats Up! de Terrassa, on es podrà rebre el dorsal. La recollida de la resta de dorsals i les inscripcions d’última hora es farà el mateix dia de la cursa a partir de les 9:00h a la plaça de la Cultura de Terrassa.

A més de la cursa i passejada solidària, AVAN organitza “Conviure amb Parkinson“, una Tertúlia de Cultura Neurològica que tindrà lloc el dimecres 6 d’abril a les 18:30h al Centre Cívic
President Macià de Terrassa amb l’objectiu de parlar sobre la malaltia. Una xerrada íntima, informal i emocional amb la neuropsicòloga d’AVAN Sílvia Ramos i l’Elvira Martínez, afectada per la malaltia. Parlaran sobre què implica conviure amb Parkinson. Es tractaran moments clau com els primers símptomes, el diagnòstic o eines per afrontar la malaltia, des d’un punt de vista professional i també vivencial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa