MónTerrassa
Autònoms Egarencs vol portar els Premis Goya 2024 a Terrassa

L’Associació Autònoms Egarencs està treballant per portar la 38a edició dels Premis Goya a Terrassa. Així ho ha comunicat l’associació després de tenir una reunió amb la patronal Cecot la setmana passada, on van traslladar diverses propostes per impulsar l’activitat d’autònoms a la ciutat. La més destacada: els premis Goya 2024. El president de l’associació Joaquín Peñalver, i el vicepresident, Ignacio Rubio, es reuniran properament amb l’ESCAC per traslladar la proposta, alhora que també esperen comptar amb l’Ajuntament per dur-la a terme.

Autònoms Egarencs volen tenir el suport de la patronal, de l’Ajuntament de Terrassa i moltes organitzacions vinculades al sector de l’audiovisual -com l’ESCAC-, per impulsar la candidatura de Terrassa per acollir l’entrega dels premis l’any 2024, que segons exposen, suposaria “un benefici per la ciutat“.

“La celebració d’aquest certamen a l’última ciutat on van tenir lloc, València, va suposar 53 milions d’euros d’ingressos pel municipi, a més de moltes activitats relacionades amb el cine que han ubicat València al mapa audiovisual i que han generat molt beneficis als seus autònoms i als seus habitants”, explica l’associació. Consideren que Terrassa seria una bona candidata tenint en compte la seva vinculació amb el cinema, a més de suposar “un gran impacte mediàtic, econòmic i social per la ciutat”.

Barcelona va mostrar el seu “interès” per acollir la gala

De moment, hi ha una altra ciutat que també vol acollir els premis Goya. Barcelona ja va traslladar a principis d’any a l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya el seu interès per acollir la gala l’any 2024 o la següent edició.

La gala dels Premis Goya 2023 se celebraran a Sevilla

La 37a edició dels Premis Goya se celebrarà el proper 11 de febrer de 2023 a Sevilla. Els guardons tornen a la capital andalusa després que el 2019 la ciutat acollís la cerimònia en la segona vegada a la història que la institució va celebrar els Goya fora de Madrid. Sevilla és la tercera ciutat en nombre d’acadèmics, per darrere de Madrid i Barcelona, i la comunitat té una indústria audiovisual “cada vegada més rellevant”, segons va constatar Mariano Barroso, alcalde de Sevilla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa