MónTerrassa
Autònoms Egarencs vol modificar el projecte del Parc de la República
  • CA

L’Associació d’Autònoms Egarencs (AAE) denuncia que la construcció del Parc de la República al barri de Sant Pere Nord suposa la mort del comerç local per aquella zona, motiu pel qual vol modificar el projecte d’aquest nou pulmó verd. El Parc es construirà entre l’avinguda Francesc Macià, el carrer Roig Ventura i el carrer Provença, on actualment hi ha un gran terreny amb places d’aparcament. L’Associació ha proposat un altre pla per remodelar el projecte ja que creu que la supressió d’aquest aparcament actual per un parc tindrà “conseqüències catastròfiques pels veïns”.

Ignacio Rubio, assessor de l’AAE; Joaquón Peñalver, president de l’Associació; i diversos membres de la junta directiva, han distribuït entre els veïns i veïnes del barri i comerciants un manifest on es denuncia l’escassetat de places d’aparcament a la zona i que “el projecte constructiu de l’alcalde Ballart serà un desastre pels veïns, si aquest no va acompanyat de la creació d’un aparcament on posar els més de 400 vehicles que actualment aparquen en aquesta esplanada”.

L’Associació proposa la creació combinada d’un parc juntament a un equipament on aparcar el cotxes, “potenciant d’aquesta manera el comerç i la convivència veïnal, actualment limitada per les dificultats per estacionar els turismes”. Lamenten que “l’alcalde vol eradicar [els aparcaments] sense valorar el dany que genera als veïns que no tenen un aparcament particular en una zona on no existeix zona blava ni places pels residents”

Preocupació pels robatoris i delinqüència

“La pretensió de l’alcalde de traslladar els vehicles als límits del barri en una zona industrial no només farà augmentar l’índex de robatoris actuals, sinó que provocarà el desenvolupament de focus de delinqüència, bandes organitzades i tràfic de drogues que es podria evitar amb el projecte presentat per l’Associació Autònoms Egarencs i que l’alcalde Ballart es nega a realitzar”, exposen en un comunicat.

L’AAE exposa que els veïns s’han mostrat “molt interessats” per la seva proposta i s’han adonat “del que suposarà l’actual projecte destructiu de l’alcalde”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a maig 11, 2022 | 01:05
    Joan maig 11, 2022 | 01:05
    Aneu a la merda, senyors Autònoms Egarencs. Sant Pere Nord fa pena. Un barri massificat i ple d'incivics. Un barri de ciment i cotxes. Un barri que no té res de bonic i res per passejar agradablement. I UNA COSA que volen fer bona al barri des de l'Ajuntament (que ja és difícil...) la voleu aturar? Doncs aneu a la merda. Sant Pere Nord fa anys que necessita parcs. Menys cotxes, menys gent i més verd, més civisme. En resum, MÉS BARRI.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa