MónTerrassa
“Autèntics” pollastres a l’ast cada dia de la setmana al Parc Vallès
  • CA

L’establiment Xip Pollo ofereix els pollastres a l’ast més “autèntics” i una gran varietat de plats de qualitat, ja bé sigui per emportar o per consumir al mateix establiment. Ubicat al Parc Vallès de Terrassa, el local es troba obert cada dia de la setmana per aquells terrassencs o terrassenques que vulguin menjar un bon pollastre a l’ast amb un sabor únic. I a més a més, sense sortir de casa, ja que també ofereix l’opció d’entrega a domicili.

“De la manera més tradicional, des del nostre establiment elaborem l’autèntic pollastre a l’ast. T’oferim aquest sabor tant diferent i tant especial que donem als nostres pollastres durant tota la preparació i tot el procés de l’elaboració”, exposen a la seva pàgina web. “La nostra recepta de pollastre a l’ast és molt deliciosa, feta amb molt d’amor. Un pollastre daurat i recent fornejat, li afegim les espècies i llest per menjar”, expliquen.

El local està obert cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge. La recollida a la botiga pel menjar per emportar i l’entrega a domicili és de 12:00h a 16:00h i de 20:00h a 23:00h. De moment, l’entrega a domicili es fa únicament a Terrassa, però properament esperen ampliar-ho a altres municipis propers.

Els pollastres a l’ast, el producte més destacat

Els pollastres a l’ast son el producte més destacat, considerat “ideal per a una família nombrosa”. “A més, el forn fa gairebé tot el treball, perquè amb les llances giratòries, vam descobrir un mètode per què quedi daurat per tots els costats“. Mig pollastre té un preu de 7,60€, mentre que un pollastre sencer costa 12,50€.

Tota una gran varietat de plats per degustar

Tot i que els pollastres a l’ast son el producte més destacat, també hi ha molts altres plats disponibles: Croquetes, truita de patates, canelons, macarrons, risotto, fideuà, patates fregides, patates braves, botifarres, frankfurts i tot tipus d’hamburgueses, també veganes. També ofereixen postres com tiramisú, crema catalana, pastís “red velvet” o flams, entre altres. A més, ofereixen un menú de 16,50€ on es pot escollir un primer plat, un segon plat, beguda, postre i cafè. Tots els preus es poden consultar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa