MónTerrassa
Aurora Torrents, nova degana de la Facultat d’Òptica de Terrassa
  • CA

La professora Aurora Torrents Gómez passarà a ser la degana de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC). Torrents pren el relleu a Joan Gispets, després d’haver estat elegida en els comicis a degà o degana, efectuats del 9 al 12 de maig per urna electrònica i en els quals Aurora Torrents va ser la única candidatura electoral.

L’acte de presa de possessió de la professora com a degana tindrà lloc demà divendres 20 de maig a dos quarts d’onze del matí (10:30 hores). Obrirà l’acte el rector de la UPC, Daniel Crespo, qui donarà la paraula al degà sortint al capdavant de la FOOT des del maig del 2014 i que esgota ara el segon mandat després de vuit anys al càrrec.

També intervindrà la secretària general de la Universitat, Ana B. Cortinas, que farà la lectura del nomenament. Tot seguit intervendrà Aurora Torrents, ja com a degana oficial de la Facultat per als propers quatre anys, fins el 2026.

Trajectòria d’Aurora Torrents

Torrents és doctora en Enginyeria Òptica, llicenciada en Psicologia, diplomada en Òptica i Optometria i diplomada en Òptica. Actualment és vicedegana de Formació per a Professionals de la FOOT, on imparteix docència com a professora titular del Departament d’Òptica i Optometria de la UPC.

Com a investigadora, centra l’activitat de recerca en els camps de la psicologia, la qualitat òptica i la visió, especialment la del color i la baixa visió, així com en salut visual de les persones conductores de vehicles. Un tasca que desenvolupa com a membre del Grup d’Òptica Aplicada i Processament d’Imatge (GOAPI) i del grup de recerca en Visió, Optometria i Salut (VOS) de la Universitat.

Amb aquest nomenament, Aurora Torrents Gómez esdevindrà la setena professora al capdavant d’un centre docent al llarg aquest curs acadèmic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa