MónTerrassa
ATM incrementa els punts d’atenció i tràmit de bitllets bonificats
  • CA

Des de l’entrada en vigor de la nova política de títols i tarifes, el passat 1 de gener, alguns punts d’atenció de la xarxa de transport públic estan experimentant significatives cues i elevats temps d’espera. Els operadors indiquen que la baixada de preus en la gamma d’abonaments bonificats ha fet créixer la gestió i demanda dels mateixos, i que això està implicant una concentració de persones usuàries en certs punts presencials, sobretot a algunes estacions de TMB.

En aquest sentit, l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona vol recordar que la xarxa posa a disposició de les persones usuàries més d’una vintena de punts d’atenció on es poden fer diferents consultes i tramitar els títols bonificats per a FM/FN, la T-16 i la T-usual per a persones en situació d’atur: oficines de FGC, estacions de Rodalies, d’autobusos i oficines de mobilitat, a més de TMB.

Pots consultar els punts de venda aquí

Punts d’atenció

Títols FM/FN: Es poden tramitar a les estacions de TMB de La Sagrera, Diagonal i Universitat, tot i que són aquests els punts on s’està donant la màxima afluència aquests dies. Per això es recomana optar per les estacions de FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya i totes les estacions de Rodalies amb personal de venda. A més, també es poden gestionar a l’estació d’autobusos Barcelona Nord, d’Igualada, de Manresa, de Granollers; a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS.

T-usual per a persones en atur: Es poden tramitar a les estacions de TMB de La Sagrera, Diagonal i Universitat, però, atesa la seva alta ocupació, recomanem les estacions de FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya, i les estacions de Rodalies de Plaça Catalunya, Mataró, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. També a les estacions d’autobusos d’Igualada, Manresa, Vic i Granollers, i a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS.

T-16: La T-16, d’altra banda, recordem que es pot sol·licitar de forma digital, a través del web. També es pot tramitar a les estacions de FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya, i a les estacions d’autobusos d’Igualada, Sabadell, Vilafranca del Penedès, Granollers, Manresa i Vic. També a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS

D’altra banda, recordar que la T-usual i la T-jove són títols personalitzats que es poden aconseguir a qualsevol màquina auto-expenedora o punt oficial (estancs, quioscos…) de la xarxa, i que no és necessari fer la gestió a cap oficina presencial. Més informació sobre els punts de venda i atenció al web ATM.

Quadre amb els punts de venta
Quadre amb els punts de venta | ATM

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa