MónTerrassa
Arriba a Terrassa una partida de 300.000 mascaretes
  • CA
Arriba a Terrassa una partida de 300.000 mascaretes
Arriba a Terrassa una partida de 300.000 mascaretes |

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha rebut aquest dimarts una primera part de la segona tramesa de mascaretes bàsiques/higièniques tal com estava previst des de l’anunci de l’adquisició d’un milió de mascaretes del passat dia 9 d’abril.

Aquesta primera partida de 300.000 no sanitàries s’afegeixen a les 400.000 rebudes el passat 19 d’abril i de les que ja s’ha fet una primera distribució al conjunt de ciutadania.

El carregament de mascaretes va passar dilluns els tràmits duaners de l’Estat espanyol i van arribar a Terrassa al migdia. Ara quedarà la recepció de la segona part d’aquesta tramesa (300.000 mascaretes), per completar l’objectiu del govern municipal de comprar un milió de mascaretes bàsiques/higièniques no sanitàries per fer-les arribar a tota la ciutadania.

La resta de la comanda, 300.000 mascaretes més, està previst que arribin properament. Aquestes mascaretes s’afegeixen ara a totes les iniciatives i canals que estan funcionant aquests aquests dies (repartiment a domicili, al Recinte Firal per a comerços, o al transport públic), per tal que les mascaretes estiguin a disposició de la població que les pugui necessitar.

Arriba a Terrassa una partida de 300.000 mascaretes
Arriba a Terrassa una partida de 300.000 mascaretes | A.T.

!--akiadsense-->

Com a novetat, aquest dimecres, voluntaris de Creu Roja faran repartiment de mascaretes amb un servei mòbil de bicicletes per les parades de transport públic, tren i autobús, de la ciutat. A més de lliurar mascaretes igual que en el dispositiu de dilluns, donaran consignes de prevenció en la fase actual de desescalada a la població, en especial a col·lectius més vulnerables com el de la gent gran. L’Ajuntament recorda que a través del telèfon 010 i del correu electrònic [email protected], es poden sol·licitar les mascaretes, que per alguna raó, les persones empadronades a la ciutat no les hagin rebut al seu domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa