MónTerrassa
Arriba la segona edició de la gimcana feminista a Terrassa

La plataforma Esquerres de Terrassa organitza la segona edició de la gimcana feminista, una jornada lúdica i reivindicativa prevista pel dia 12 de març d’11 a 13.30 h pels carrers del centre de Terrassa. La primera edició va ser l’any 2020, just abans de la pandèmia de Covid-19, i va tenir un gran èxit de participació, que es preveu i s’espera que es repeteixi en aquesta edició de 2022.

La gimcana començarà a les 11 del matí davant de la seu del sindicat Comissions Obreres (CCOO) (situat al carrer de la Unió, núnero 23 de Terrassa), però les persones inscrites estaran convocades mitja hora abans per rebre totes les instruccions pertinens. Des d’allà, i cap a a les les 11 si tot va com està programat, els grups participants sortiran amb la missió de superar un seguit de diferents proves relacionades amb el món del feminisme, que tindran lloc a diferents escenaris de la nostra ciutat (el raval de Montserrat, la laceta de la Font Trobada, la plaça de Salvador Espriu, el Mercat de la Independència, entre d’altres espais del Centre). Aquestes proves seran molt variades: d’enginy, d’habilitats i de coneixement del món del feminisme, expliquen els organitzadors de l’esdeveniment

Hi haurà regals pels grups que obtinguin major puntuació

Les dues darreres proves es realitzaran de forma conjunta. Tots els grups participants es trobaran alhora a la seu de CCOO al voltant de dos quarts d’una de la tarda (12.30) del dia 12. Un cop avaluades totes les proves, s’atorgarà un obsequi a les tres agrupacions que hagin assolit la major puntuació en les proves de la gimcana.

L’activitat és mixta i oberta a totes les edats, i està especialment pensada per gaudir-la amb la família i les amistats.

Per participar-hi, només cal omplir enviaran el formulari d’inscripció, al que es pot accedir des de: https://forms.gle/aYY8tmjXeggU1PqB8.

La data límit és el dia 10 de març, dijous vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa