MónTerrassa
Arrenquen les obres d’ampliació de l’escola Ramon Pont
  • CA

Aquest dimecres ha tingut lloc la col·locació de la primera pedra de les obres d’ampliació a l’escola Ramon Pont de Terrassa, un centre educatiu concertat de Ca n’Anglada de Terrassa. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart i del Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses. Amb l’ampliació de l’actual edifici ajudarà a l’escola a sumar una nova línia d’ESO (la segona). Està previst que les obres finalitzin l’any 2022, i es faran en l’espai que ocupa el carrer Sant Damià.

L’ampliació tindrà tres plantes, que seran totes sostenibles, ja que s’instal·laran unes plaques solars per tenir energia sostenible i es farà un jardí a la part superior. Per poder fer l’ampliació s’haurà de llençar una part del laboratori. Les obres tindran un cost total de més de 2 milions d’euros. A tot això, Marc Moreno, director del centre, ha explicat que també hi ha l’opció d’impartir Cicles de Formació Professional en els pròxims anys.

Les mesures de seguretat que han pres els constructors obliguen a deixar un espai de set metres quadrats i això ha obligat a suprimir un espai del pati, que s’espera que es recuperi al més aviat possible. “La veritat és que és un projecte que hem buscat”, ha comentat el director respecte l’inici de les obres amb les quals es mostra “content i il·lusionat”.  

Obres d’ampliació a l’escola Ramon Pont de Terrassa | Rafel Casanova BCF
Obres d’ampliació a l’escola Ramon Pont de Terrassa | Rafel Casanova BCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa