MónTerrassa
Arrenca una nova edició de la Ruta de Tapes de Ca n’Anglada
  • CA
Arrenca una nova edició de la Ruta de Tapes de Ca n'Anglada
Arrenca una nova edició de la Ruta de Tapes de Ca n’Anglada | cedida

!--akiadsense-->

S’ha donat el tret de sortida a la cinquena edició de la Ruta de Tapes de Ca n’Anglada. Un circuit gastronòmic nascut a partir de la Fira de l’Oliva que se celebrarà aquest dissabte 27 d’abril.

Durant dos caps de setmana —l’últim dia és diumenge 5 de maig— els sis establiments participants oferiran 6 degustacions en forma de tapa i beguda per un preu de 3€.

Els seus organitzadors, l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada —El Tomb— indiquen que l’objectiu és el d’ampliar les visites en un barri on tradicionalment ja hi ha el costum d’anar “de tapes”.

La novetat, el premi professional

El funcionament de la Ruta de Tapes de Ca n’Anglada segueix la mateixa fórmula que la Ruta de Tapes de Terrassa. Els clients fan la degustació, la puntuen sobre el paper i l’establiment dona fe de la seva visita.

Un cop acabada la campanya cal haver entregat la guia a qualsevol dels establiments participants. Els fulletons que hagin completat les 6 visites entrarn directament en un sorteig d’un sopar per a dues persones a qualsevol dels 6 restaurants que participen. Paral·lelament, la puntuació de cada client sobre la tapa també portarà a concurs els 6 restaurants: la tapa millor valorada pel públic tindrà un reconeixement en forma de placa.

Per últim i com a novetat d’aquesta edició, el proper dissabte 4 de maig es farà un tastet en públic i en directe a càrrec de Xavier Gómez, el President del Gremi empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, i determinarà quina és la millor tapa segons el seu parer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa