MónTerrassa
Arrenca a Terrassa la 8a Mostra del Coneixement d’Estiu
El vehicle de l’UPC ecoRacing es podrà veure aquest dilluns a la plaça Vella | UPC ecoRacing

!--akiadsense-->

La 8a edició de la Mostra del Coneixement d’estiu a Terrassa arrencarà aquest dimarts 27 de juny, a les 18h, amb un acte inaugural obert a tothom a la plaça Vella. L’activitat comptarà amb l’exhibició del monoplaça elèctric EcoRZ pels carrers del centre de Terrassa. A més, es podran veure els projectes que estan duent a terme alguns grups d’estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT). A l’acte de presentació de la Mostra també hi participaran els grups UPC ecoRacing, MotoSpirit, Trencalòs i UPC Venturi, que desenvolupen prototips propulsats per energies no contaminants.

La Mostra comptarà aquest any amb una proposta de 29 activitats obertes a la ciutadania que s’allargaran fins a finals del mes de juliol. L’objectiu és treballar per tal d’apropar el coneixement, de diferents àmbits i sectors, a la població en general i fomentar els vincles entre el món universitari, la innovació, les noves tecnologies i la ciutadania a través de la transferència de coneixements. Les diferents activitats programades abasten diversos àmbits i temàtiques, com ara la salut visual, l’economia social, la història de Terrassa, l’edició i muntatge fotogràfic, la creació de pàgines web, la programació o la comunicació, entre d’altres. Tindran diferents formats i durades i s’impartiran a diferents ubicacions de la ciutat.

Per assistir a aquests cursos cal formalitzar prèviament la inscripció i fer el pagament de la taxa establerta que variarà en funció del curs i de l’entitat que l’imparteixi.

Inscripcions i més informació

Nou comentari

Comparteix