MónTerrassa
Aquests són els noms més posats als nadons catalans
  • CA

Marc (479) continua sent, un any més, el nom de nadó més freqüent a Catalunya i Júlia (467) és, per quart any consecutiu, el nom més posat a les nenes. Pel que fa als nens, el nom de Marc va seguit pel nom de Jan (451), que l’any anterior ocupava la quarta posició, seguit pel de Pol (433), Nil (432) i Leo (422). Pel que fa als noms de nenes més freqüents, després de Júlia, es mantenen els noms d’Emma (443), Martina (441) i Mia (381), que ocupa la quarta posició per primera vegada per davant de Lucía (380).

Per àmbits del Pla territorial, Marc és el nom més posat a l’Àmbit Metropolità, Jan a les Comarques Gironines i Comarques Centrals, Pol al Camp de Tarragona i Ponent, Leo a les Terres de l’Ebre i el Penedès, i Martí a l’Alt Pirineu i Aran.

Júlia/Julia és el nom més freqüent de les nenes nascudes l’any 2020 a les Comarques Gironines, Alt Pirineu i Aran i Ponent. Emma és el nom més posat a l’Àmbit Metropolità i a les Terres de l’Ebre, Martina al Camp de Tarragona, i Ona al Penedès. Finalment, per primera vegada, Arlet és el nom més posat a les Comarques Centrals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa