MónTerrassa
Aquest diumenge a Terrassa, paraigua o no paraigua?
  • CA

Aquest diumenge 20 de març de 2022 a Terrassa caldrà no te ir el paraigua a mà? La reposta és que sí. Però si es compleixen les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya, no farà falta fins la una de la tarda. Fins llavors, tot serà una repetició del que ha passat al llarg de la setmana: cel gris, dia rúfol i humit i núvols, sense que en cap moment se’ns aparegui el sol. Avui comença la primavera astronòmica, a les 16 hores i 33 minuts. La nova estació durarà 92 dies i 18 hores i s’acabarà el 21 de juny. Les estacions astronòmiques venen determinades pels solsticis d’hivern i estiu i els equinoccis de tardor i primavera. De ploure, avui no plourà massa, uns 3,7 litres per metre quadrat fins les 12 de la nit. Però des de la una no hi haurà ni un segon de treva.

Què hem de preveure per la setmana del 20 al 27

I ens hem de preparar per la setmana que ha començat. Tot els mapes mostren núvols de pluja tota la setmana a Terrassa, fins al diumenge vinent. Sembla que de mica en mica deixaren enrere la sequera que ens ha acompanyat els darrers mesos. I les precipitacions cauran de forma pausada, sense grans ruixats, poc a poc. Camps, arbres, carrers, places i rieres ho agrairan. El verd ja ha començat a tornar. Pel que fa a les temperatures, aquest diumenge es mouran entre una mínima de 7 graus i una màxima de 13. Dilluns i dimarts poden baixar lleugerament les màximes i no es veuen massa canvis en es mínimes. Les precipitacions ens poden abandonar el dilluns 28, però encara és massa d’hora per confirmar-ho.

El Servei Meteorògic de Catalunya ha emès un Avís de Situació de Perill per Acumulació de pluja per aquest diumenge, però no és afecta dues comarques del país, el Montsià i el Baix Ebre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa