MónTerrassa
L’APM mostra a Xavi com el Messies salvador
  • CA

Xavi Hernández és el nou i flamant entrenador del Barça, i l’APM de TV3 li ja dedicat uns minuts, i nomenant-lo com el nou Messies i Salvador de l’equip blaugrana. Ho podeu veure en el vídeo a partit del minut 9.25. No us ho perdeu perquè paga la pena i riure-ho una bona estona.

Les primeres imatges mostren els Tres Reis d’Orient sota unes grans lletres on es llegeix Terrassa. El lloc de naixement del nou profeta que arriba a la gespa del Camp Nou i que ha de salvar els culés de tots els mals: les dificultats econòmiques, el mal joc, la plaga de lesions de jugadors importants, la mala maror generalitzada, el clima de pessimisme entre l’afició, la marxa al PSG de l’astre argentí… I un no acabar de mals heretats d’una junta directiva, la de Josep Maria Bartomeu, que molts ja consideren la pitjor que hi ha hagut mai, més que la de Joan Gaspart, que fins ara en tenia el trist privilegi.

Xavi és el Messies -i es pot jugar si es vol amb el nom del que ha estat i és per a la majoria el millor jugador de tota la història- que traurà al Barça de tots el mals. L’Alguna Pregunta Més (APM), un dels programes de més èxit de TV3, fins i tot gosa treure l’egarenc despullat i saludant les masses que l’aclamen des d’una finestra.

Els guionistes s’han fixa’t en la pel·lícula La vida de Brianm, un film d’humor de l’any 1979 obra mestra des genials Monty Python. Brian és un home que neix a l’època de Jesús de Natzaret. Des d’aquest enfocament, trobem una crítica a la societat, i nombrosos paral·lelismes entre les vides de Brian i Jesucrist. L’APM col·loca Xavi en el lloc del protagonista. I el personatge que es lapida és en Ronald Koemann, entrenador destituït per deixar pas al de Terrassa. També és una petita obra mestra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa