MónTerrassa
Anna Carol presidirà Òmnium Terrassa quatre anys més
  • CA

Els socis d’Òmnium Cultural de Terrassa han escollit Anna Carol com a presidenta de l’entitat pels pròxims quatre anys. Carol, que ja ha estat al capdavant d’Òmnium Terrassa aquests darrers quatre anys, va ser reelegida per unanimitat en una assemblea on també es va aprovar el pla de treball i el pressupost de l’entitat per aquest 2023.

Les eleccions es van celebrar ahir dijous, dia 19 de gener, durant l’assemblea. Els socis van reelegir Carol per continuar presidint l’entitat conjuntament amb la resta de càrrecs de la junta que estaven sotmesos a eleccions.

Projectes d’Òmnium Cultural Terrassa per a l’any 2023

Durant l’assemblea, els socis també van aprovar el pla de treball i el pressupost per aquest 2023 per unanimitat.

Segons informen en un comunicat, per aquest 2023 “es mantenen molts dels projectes que l’entitat ja fa temps que coordina, com els premis literaris de la Nit del Misteri, el curs d’història, la Flama del Canigó, la diada de Sant Jordi i el Sambori, així com conferències diverses. També activitats recents que han tingut molt bona acollida com el Cafè i Poesia, la Mostra de Glosa, el (Re)voltes o el VOC”.

Com a novetats destacar el Sopar Estellés, que aterrarà per primer cop a Terrassa al setembre, el Vincles, el nou projecte d’Òmnium Cultural per potenciar l’ús social del català, en el qual es volen crear nous grups de conversa per a persones que vulguin practicar la llengua i l’Escola de Formació Guillem Agulló.

Més sobre Òmnium Terrassa

L’entitat Òmnium Terrassa va ser la primera seu territorial d’Òmnium Cultural, fundada l’octubre del 1969. “Amb més de 50 anys d’història, seguim fomentant la cultura, la llengua i la cohesió social i defensant els drets civils i les llibertats dels catalans. La nostra seu inclou els municipis de Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls”, exposen a la seva web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa