MónTerrassa
L’escola Andersen desmenteix que tingui un cas de Covid
  • CA

El 99,1% de centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. A data d’avui, hi ha 68 grups confinats en 52 centres educatius dels diferents territoris a causa del coronavirus.

Segons dades facilitades pel Departament d’Educació de la Generalitat a Terrassa hi ha dos grups que estan confinants a causa d’un positiu entre els seus estudiants. Es tracta d’una classe d’ESO del Centre de Formació Professional Cingle Centre i una classe de l’Escola Andersen.

Tanmateix, Món Terrassa ha parlat amb la directora de l’escola Andersen, Rosa Janer, que ha desmentit aquesta informació. Manifesta que avui en dia no tenen cap alumne que hagi donat positiu per coronavirus. El centre escolar ja s’ha posat en contacte amb Salut perquè rectifiqui la dada i ho atribueixen a algun problema informàtic o tècnic. Janer demana prudència i calma davant la reacció d’alguns pares a l’anunci, ja que són conscients que tard o d’hora totes les escoles tindran algun positiu.

Sembla que tot apunta que Salut s’hauria confós d’escola en el llistat de centres amb positius, ja que seria Salesians Terrassa qui sí que té un alumne amb Covid, segons informa Canal Terrassa. Es tractaria d’un estudiant de quart d’ESO, el qual no hauria anat a classe però sí que hauria estat a l’acte de presentació del curs, el mateix cas que en l’escola Cingle.

Al Vallès Occidental, a més de les dues escoles de la nostra ciutat hi ha dos centres educatius més afectats directament pel coronavirus. Tots dos es troben a Rubí i són: Escola 25 de setembre i l’Acadèmia Ribas de Rubí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa