MónTerrassa
Anabel Pantoja, de baixa per un altre problema mèdic
  • CA

Anabel Pantoja travessa una època molt complicada. Primer arribava la separació del marit només quatre mesos després de la boda, un cop molt dur que la deixava molt tocada. Els problemes a la feina van accentuar-se i va amenaçar d’abandonar Sálvame per sempre, encara que finalment va decidir quedar-s’hi. Poc després arribava l’ingrés hospitalari del seu pare, que es debatia entre la vida i la mort i això la tenia preocupadíssima. Ara és la mare qui pateix problemes de salut, fins al punt que hauran d’operar-la. Tenint en compte tot això, no sorprèn que la jove estigui amb poc ànim i les defenses baixes. De fet, la situació li ha acabat passant factura i ha acabat veient-se forçada a acudir a urgències.

Què li ha passat? La col·laboradora de Telecinco ha tornat a agafar la baixa mèdica per un problema de salut, en aquest cas per una faringitis aguda. Ho explicava en un vídeo d’Instagram en el que es veia que pràcticament no té veu: “M’heu preguntat que on sóc i que per què estic tan desapareguda. Em trobo a Sevilla. Vaig venir per l’ingrés del meu pare i ara hauré de quedar-me perquè operen la meva mare dijous. Hospital Central seria la meva vida ara mateix, ja que jo també he hagut d’anar al metge perquè tinc faringitis. Tinc unes plaques de pus increïbles, no puc parlar i tinc mal cos. Estic bé dins de la put… que és això de la gola”.

Anabel Pantoja revela que torna a estar malalta | Instagram

Aquest any, la tertuliana andalusa no ha trepitjat gaire el plató de Sálvame. Primer va patir un esquinç que la va mantenir allunyada de televisió una bona temporada. Després de la boda va agafar-se els quinze dies de permís, els que va allargar amb més d’un mes de vacances. En tornar al programa, va tenir un enfrontament fortíssim amb els companys i va desaparèixer unes quantes setmanes més. I ara que semblava que s’havia decidit a tornar i mantenir certa estabilitat en la feina, torna a posar-se malalta i desapareix de la graella durant uns dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa