MónTerrassa
Ana engega els debats sobre el futur de 33 barris de Terrassa

La plataforma ciutadana ANA inicia aquest mes d’octubre una nova línia de treball en el seu objectiu de debatre sobre Terrassa i el seu futur. En aquesta ocasió, enceta “33 barris, una ciutat” amb l’objectiu de traslladar el debat sobre el futur i les potencialitats de la ciutat als diferents barris de Terrassa.

Tot i que el format de les trobades serà variable, la primera, que debatrà sobre La Maurina, adoptarà la fórmula de la tertúlia-debat i tindrà lloc el proper dimarts dia 30 a dos quarts de vuit del vespre al Bar Aguilera, al carrer Franc Comtat 309 del mateix barri. L’acte serà obert però prèvia inscripció mitjançant un correu a l’adreça electrònica de l’ANA, [email protected]

La plataforrma ciutadana, doncs, manté les trobades internes de treball, les trobades de ciutat, les trobades sectorials amb convidat i incorpora aquestes trobades per copsar la realitat dels diferents barris de la ciutat i poder fer propostes en positiu.

A la trobada de La Maurina hi han confrmat la seva assistència representants de diferents entitats del barri, com el PrejuSarau, el Viver (Fundació Maria Auxiliadora), l’Associació de Veïns de La Maurina, el club de futbol La Maurina o els Diables de la Maurina, a banda de veïns i veïnes a títol individual.

El format de la trobada serà de tertúlia i es convidarà, després d’una petita introducció, als repreesentants de les entitats a què reflexionin sobre la situació del barri, però, sobretot, sobre les seves potencialitats i punts forts. A més, en aquestes trobades també es debatrà sobre quina és la relació del barri, en aquest cas La Maurina, amb la resta de la ciutat, tant des del punt de vista infraestructural com de mobilitat o social. Al final de la trobada se servirà un petit pica-pica a base de les típiques tapes del Bar Aguilera, gentilesa de l’ANA.

Recordatori

Motiu: Tertúlia debat 33 barris, una ciutat: La Maurina

Dia: Dimarts, 30 d’octubre

Hora: 19.30 hores.

Lloc: Bar Aguilera, carrer Franc Comtat, 309

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa