MónTerrassa
Amnistia Internacional recull firmes a Terrassa a favor dels refugiats
  • CA
Recollida de firmes d’Amnistia Internacional per als refugiats | Europa Press

!--akiadsense-->

Al llarg d’aquest mes de maig i del juny, activistes d’Amnistia Internacional Catalunya i de tot l’estat sortiran al carrer per mostrar suport a les persones refugiades i migrants que s’estan veient amenaçades per les polítiques que està intentant posar en marxa el president dels Estats Units, Donald Trump. Mitjançant fotos multitudinàries que s’enviaran als congressistes nord-americans, activistes de l’organització volen mostrar com la societat catalana i espanyola, juntament amb la de la resta del món, s’oposen a les polítiques que violen drets humans.

Des d’Amnistia Internacional volen recordar que les persones que fugen d’un conflicte, la violència o la persecució no són una amenaça: són persones que necessiten protecció i hi tenen dret. És per això que el pròxim dissabte, 17 de juny a les 12 hores faran una foto multitudinària amb tothom qui vulgui participar, amb els lemes No Hate, No Fear i #RefugeesWelcome.

El grup local Terrassa d’Amnistia Internacional enviarà postals en suport d’Ali Ozdemir i enviarà a les autoritats turques les nostres exigències de justícia i reparació el dia 17 de juny de 10 a 13 hores el 17 de juny a les 12h a la Plaça Clavé (al final del Portal de Sant Roc junt als FFGC Rambla). Ali Özdemir, de nacionalitat siriana, va rebre un tret al cap durant la nit del 18 al 19 de maig de 2014, quan s’acosta la frontera amb Turquia, prop d’al-Derbasiyah, entre al-Hasakah govern de Síria i Kızıltepe a Turquia. Va sobreviure, però va quedar cec en tots dos ulls. Tenia 14 anys d’edat en aquell moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa