MónTerrassa
Amaia, guanyadora d”OT 2017′ a Terrassa: “Vull experimentar”
  • CA
Amaia, guanyadora d”OT 2017′ a Terrassa | E.P.

!--akiadsense-->

Amaia Romero, guanyadora del talent musical ‘Operación Triunfo 2017’, celebrada a Terrassa, ha assegurat aquest dimarts que se sent còmoda en molts estils que ha interpretat durant el concurs: “Tampoc vull definir-me per un, vull experimentar una mica”.

En roda de premsa, ha destacat que en el concurs ha après a posar-se “dins de la cançó sigui quina sigui” i a fer un exercici de pensar què diu la lletra, ha informat aquest dimarts RTVE en un comunicat.

Sobre el malnom ‘Amaia de España’, ha admès que li fa “molta gràcia i il·lusió”, i ha subratllat que no s’esperava en absolut guanyar el concurs, ja que ho havia imaginat com una cosa impossible.

L’artista navarresa es va imposar en la fase final del concurs amb un 46% dels vots del públic, superant el 42% d’Aitana Ocaña -que ha valorat descobrir nous registres- i el 12% de Míriam Rodríguez -que ha lloat el treball dels professors-.

La final d”Operación Triunfo’ ha registrat una mitjana de 3.923.000 espectadors i un 30,8% de quota, tenint el seu minut d’or a les 23.12 hores amb 4.729.000 espectadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa