MónTerrassa
Alumnes del Vedruna Vall guanyen el VEX Robotics Competition 2019
  • CA
x
Alumnes del Vedruna Vall, durant el campionat de robòtica | VEDRUNA VALL

Els alumnes de l’escola Vedruna Vall han competit aquest dissabte 2 de març a la final nacional de robòtica de la competició internacional Vex Robotics Competition 2019 (VRC). Aquest és el cinquè any que l’escola de Terrassa participa en aquest concurs. Enguany, Vedruna Vall s’hi ha presentat amb la participació de 4 equips i ha guanyat dues de les tres categories participants: la d’infantil (middle school) i la de secundària i batxillerat (high school).

A finals d’abril, els nois i noies tindran l’oportunitat de representar a l’escola a la final mundial del campionat, que se celebrarà a Louisiana, als Estats Units. La competició de robòtica posa a prova la creativitat i la cooperació dels alumnes, que han de ser capaços de trobar solucions innovadores als reptes plantejats en l’àmbit de les matemàtiques, la física i la mecànica. Aquest projecte forma part de la innovadora metodologia educativa de Vedruna Vall, que potencia l’originalitat de l’alumne, alhora que reforça els vincles entre els companys gràcies al treball en equip.

El campionat de Robòtica VEX High School ofereix als estudiants de 12 a 18 anys un acostament a la tecnologia, l’enginyeria, la ciència i les matemàtiques d’una forma lúdica i divertida. Amb el suport d’un mentor, els alumnes treballen conjuntament per construir robots capaços de superar els reptes plantejats. En aquest sentit, els nois i noies desenvolupen el seu enginy amb el disseny, creació i programació del robot, amb la mínima intervenció del professorat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa