MónTerrassa
Alerta per temperatures baixes i glaçades a Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa posa sobre avís sobre la previsió de baixes temperatures i glaçades en diversos barris de Terrassa de cara a aquest cap de setmana. Especialment intenses el pròxim diumenge, dia 23 de gener. Segons informa el mateix alcalde Jordi Ballart a través de les xarxes socials, la nit de dissabte a diumenge es poden arribar a fregar els 0 graus a tota la ciutat, i caldrà anar molt en compte al gel que pugui quedar. S’ha activat l’avís per perill als barris de l’oest de la ciutat, com els districtes 4 i 5, mentre que als districtes 1, 2, 6 i 7 s’ha fet la notificació d’alerta.

Es demana seguir els consells de protecció i autoseguretat en cas d’onades de fred, i seguir les indicacions que es marquin des dels serveis d’emergències i Protecció Civil per evitar accidents, sobretot per aquelles persones que hagin d’agafar el vehicle a primeres hores del matí o hagin de desplaçar-se en els barris indicats “en risc de glaçades”.

El Servei Meteorològic de Catalunya destaca que aquest dissabte i diumenge hi haurà cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, fins a primeres hores del matí hi haurà intervals de núvols al nord del litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava, i, fins a mig matí, estrats baixos a la depressió Central. A banda, a la tarda es formaran intervals de núvols a l’interior del quadrant nord-est i a l’extrem sud de les Terres de l’Ebre que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat.

Adverteixen que hi haurà inversió tèrmica matinal. Fora de les hores centrals del dia l’ambient serà molt fred, amb glaçades febles al prelitoral, i moderades o fortes a la resta de l’interior. Durant les hores centrals del dia s’imposarà el vent fluix amb cops moderats, de components sud i oest en conjunt, si bé al sud de la costa Daurada predominarà el component est.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa