MónTerrassa
Ajut econòmic per a la Unitat de Salut Integrativa de l’Hospital de Terrassa
  • CA
D’esquerra a dreta: Dr. Alfredo Garcia, Jorge Sancho i Xavier Verdaguer
D’esquerra a dreta: Dr. Alfredo Garcia, Jorge Sancho i Xavier Verdaguer | CST

!--akiadsense-->

Un any més, el Consorci Sanitari de Terrassa i l’Obra Social La Caixa han signat un acord on l’Obra Social concedeix un ajut a la Unitat de Salut Integrativa del CST. Aquesta unitat aposta per un enfocament orientat no només a la malaltia sinó també al benestar dels pacients, com a complementació dins del model assistencial del CST.

La Unitat de Salut Integrativa té com a objectius principals millorar la tolerància als tractaments convencionals, fer un abordatge dels possibles efectes secundaris dels mateixos i preservar la qualitat de vida dels pacients, incorporant teràpies complementàries amb evidència científica. Els professionals del CST s’hi dediquen i treballen de forma voluntària, però és necessari una part de finançament per fer front al pagament de l’anàlisi estadístic per avaluar les dades resultants, col·laboracions externes, jornades i assistència a congressos per fer difusió del projecte.

El Dr. Alfredo Garcia, director-gerent del CST, Xavier Verdaguer, director econòmic CST i Jorge Sancho, Director de Banca d’Institucions de CaixaBank, van formalitzar la col·laboració per la qual l’Obra Social La Caixa seguirà participant en el desenvolupament de la Unitat, amb una aportació de 6.000 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa