MónTerrassa
L’Ajuntament ofereix sis noves formacions a entitats de Terrassa
  • CA

El Servei de Qualitat Democràtica de l’Ajuntament de Terrassa posa a disposició del teixit associatiu de la ciutat una nova oferta de sis accions formatives, com a part de les actuacions que desenvolupa l’Espai de les Entitats al llarg de l’any. La inscripció s’ha de fer a través dels corresponents formularis web que hi ha a la informació de cada curs, que es poden consultar en aquest enllaç.

El programa formatiu va arrencar el 10 de març i finalitzarà el 18 de maig. La primera de les sis formacions, el passat 10 de març, es va tractar d’un taller de networking sobre Responsabilitat Social Corporativa en el marc de la Fira Terrassa Tria Futur, organitzat en col·laboració amb el servei d’Emprenedoria i Economia Social i amb Foment de Terrassa. Aquesta és una de les quatre formacions que s’ofereixen de forma presencial a l’Espai de les Entitats (passeig del Vapor Gran, 39-41).

D’aquesta manera, l’oferta formativa del semestre inclou accions presencials per primera vegada en dos anys. La regidora de Qualitat Democràtica, Ona Martínez, afirma que “és una bona notícia que recuperem la presencialitat i que, per fi, tothom pugui gaudir de l’Espai de les Entitats, que porta un any i mig infrautilitzat per la situació sanitària”. Ha afegit que “en aquest temps, ens hem adaptat a la situació i no hem deixat d’oferir formació, però la tornada a la presencialitat ens aportarà un plus que havíem perdut”. L’espai de les entitats va quedar enllestit pel seu ús la tardor de 2020.

L’oferta formativa per a aquest semestre inclou propostes relacionades amb la gestió, la comunicació i l’economia, i també amb l’Aprenentatge i Servei i el Servei Comunitari, dues vies d’accés de l’alumnat d’ESO al voluntariat en entitats. Aquest últim, juntament amb el taller sobre Responsabilitat Social Corporativa del passat dia 10, “obeeixen a la voluntat de portar a terme accions encaminades a enfortir la xarxa comunitària, que és una dels compromisos recollits pel Programa de Govern”, ha recordat la regidora.

El programa complet és el següent:

  • Taller networking: Com podem col·laborar entitats i empreses a través de la RSC?
  • Curs: Com fem el Pla de Comunicació de l’entitat?
  • Taller: Canva: disseny per a tothom
  • Curs: Economia bàsica per a entitats
  • Curs: Gestió integral de petites associacions
  • Taller: Com incorporem l’Aprenentatge i Servei i el Servei Comunitari a la nostra entitat?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa