MónTerrassa
Ajuntament i Pia fan una exposició sobre Consum Responsable
  • CA
Ajuntament i l'Escola Pia fan una exposició sobre Consum Responsable
Ajuntament i l’Escola Pia fan una exposició sobre Consum Responsable | Escola Pia

!--akiadsense-->

Exposició sobre Consum Responsable al Vapor Universitari de la mà de l’Escola Pia. Els alumnes de 2n d’ESO presenten l’itinerari d’aprenentatge Existeixo, per tant consumeixo? en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa.

La mostra neix en el marc del projecte SUMMEM que està implementant l’Escola Pia i que es basa en el treball cooperatiu i la interdisciplinarietat com a eixos vertebradors. I l’objectiu de l’esmentada exposició ha estat el treball del consum responsable.

L’acte, conduït íntegrament pels i les alumnes, va comptar amb la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament, Manuel Giménez, que va destacar la bona feina feta pels i les joves de l’escola i la importància de projectes com aquest al que va qualificar com a “palanca per al canvi” cap a una mentalitat més responsable de cara al consum.

També va fer intervenció el director de l’escola, Carles Cereceda, que va insistir en la necessitat de vincular els aprenentatges dels i les alumnes al seu entorn més immediat i per tant el vincle imprescindible amb la ciutat. En acabat, autoritats, alumnes i famílies assistents a l’acte van poder observar amb detall l’exposició, que s’estarà a l’edifici del Vapor Universitari fins a mitjans de gener. I a més, vam fer un tast de “L’Oli del Pati”, que prové de les oliveres situades al pati de l’escola i que un grup d’alumnes del nivell van recollir darrerament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa