MónTerrassa
L’Ajuntament demana que es visiti el cementiri esglaonadament per Tots Sants
  • CA

El cementiri municipal de Terrassa es prepara aquest cap de setmana per una gran quantitat de visites en motiu de la Diada de Tots Sants. L’Ajuntament de Terrassa ha demanat que es visiti el Complex Funerari Municipal de manera esglaonada per tal de fer front a aquesta esperada allau de persones. Així ho ha anunciat el tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert i regidor de Serveis Funeraris i Cementiri, Isaac Albert, que ha visitat el cementiri aquest matí amb motiu de la proximitat de la festivitat de Tots Sants. Albert ha estat acompanyat de membres del Consell d’Administració i de la Junta General de Funerària de Terrassa.

Albert ha afirmat que aquesta setmana ja s’ha notat un augment de visites al complex funerari, un fet que s’ha pogut comprovar amb la quantitat de cotxes aparcats al pàrquing de la funerària, que estava ple. A més, “s’espera que els dies 31 d’octubre, 1 de novembre i 2 de novembres les visites encara siguin més”, ha comentat el tinent d’Alcalde. En aquest sentit, ha fet una crida a que els ciutadans i ciutadanes de Terrassa visitin el cementiri de manera esglaonada: “És bo que les visites es facin en diferents dies i diferents hores per evitar aglomeracions que alterarien un moment tant important com és la visita als avantpassats”.

Es tracten d’uns dies molt importants per moltes persones de Terrassa, ja que son uns dies on “els mons dels vius i dels morts es troben i comparteixen espais”, ha declarat Albert. Per aquest motiu, la visita al cementiri ha de ser el més agradable possible per tots els terrassencs i terrassenques.

Enguany, el complex funerari recupera una certa normalitat després de dos anys de Covid-19, que “ha condicionat d’una forma personal i íntima les visites en aquest espai”, ha afirmat Albert. Ha conclòs que “tenim la responsabilitat de tenir i mantenir aquest espai adequat a la visita dels vius als difunts”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa