MónTerrassa
Així es viurà el Nadal a les biblioteques de Terrassa
  • CA

De l’1 de desembre al 5 de gener
La sala infantil de la Biblioteca Central es vesteix de Nadal! Decoració nadalenca i mostra de llibres de Nadal.

Divendres 10 de desembre, a les 17:30 h.
Hora del conte – Story time: Sneezy The Snowman. A càrrec de Salt Idiomes. Adreçat a infants de 3 a 9 anys. Es podrà veure en directe al perfil d’Instagram de la Bct xarxa (@bctxarxa). Organitza: Biblioteca Central. 

Divendres 10 de desembre, a les 18 h. 
Conte-taller “L’hort urbà” amb motiu del Dia Internacional del Sòl. Activitat adreçada a infants de 4 a 7 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Dimarts 14 de desembre, a les 18 h. 
Nascuts per Llegir: Canta-me’n una, canta-me’n dues, canta-me’n tres! Vine a cantar i ballar amb els més menuts de casa. Cantarem nadales i després farem cagar el tió. Us animeu? Adreçada a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Dimecres 15 de desembre, a les 19 h. 
Xerrada “Quin impacte té la meva lectura? El continent i el contingut són importants.” a càrrec de Jordi Panyella Carbonell, editor de Pol·len Edicions. Xerrada adreçada a públic jove i adult, dins del programa Biblioteques sense fronteres: Activa’t per la justícia ambiental. Què té més impacte: un llibre en paper o un llibre electrònic? En aquesta xerrada, programada poc abans de les festes nadalenques, es donaran dades i exemples pràctics per a que una persona lectora pugui incorporar el criteri de l’elecció més sostenible a l’hora d’escollir una lectura. Aforament limitat.

Dijous 16 de desembre, a les 18 h. 
Taller infantil de manualitats “Fem figuretes de Nadal”. Adreçada a famílies amb infants de 4 a 6 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Divendres 17 de desembre, a les 19 h. 
Narradors de la nit “Una finestra a l’univers de Ray Bradbury”, a càrrec d’Inés Macpherson. Recorregut per l’obra de Ray Bradbury, mestre de la ciència ficció i la fantasia, un escriptor que va saber somiar amb tendresa i va observar el món amb una visió crítica del futur. Espectacle adreçat a públic jove i adult. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 18 de desembre, a les 12 h. 
Aperitiu musical: Recordant Ennio Morricone i preparant el Nadal amb el theremin. A càrrec de Toni Hernández. Aforament limitat. 

Dimecres 22 de desembre, a les 18 h. 
Nascuts per Llegir “La casa dels sons” a càrrec de Sandra Rossi. Just quan el camí del poble fa… zuummm… una giragonsa apareix… Una cosa alta i prima, amb dues finestres, una porta groga i una teulada vermella. És la casa d’en Pau! Per les finestres de la casa surt música! I també molts sorolls i sorollets. Boing, bumm, cloc cloc cloc… en Pau és a la cuina i sembla que ha agafat la seva cassola preferida! Uiiiii, i què és això que fa tant d’enrenou? Anem a veure? Truquem tots junts a la porta, Triiingg! Activitat adreçada a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.


Biblioteca districte 2 (C. Sant Cosme, 157)
Per a més informació i inscripcions trucant al telèfon 93 786 91 62 o enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected]

De l’1 de desembre al 5 de gener. 
La sala infantil de la bd2 es vesteix de Nadal! Decoració nadalenca i mostra de llibres de Nadal.

De l’1 de desembre al 5 de gener. 
L’arbre dels desitjos arriba a la biblioteca. Afegeix al nostre arbre de nadal els teus bons desitjos pel 2022.

Dimarts 21 de desembre, a les 18 h. 
Taller infantil “Bon nadal per a tothom!” Taller de manualitats, farem postals de nadal desplegables. Adreçada a famílies amb infants de 4 a 10 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.


Biblioteca districte 3 (c. Germà Joaquim, 66)
Més informació i inscripcions trucant al telèfon 93 739 70 14 o enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected] 

De l’1 al 24 de desembre
Calendari d’Advent


Biblioteca districte 4 (c. Infant Martí, 183)
Més informació i inscripcions trucant al telèfon 93 739 74 23 o enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected].

De l’1 al 30 de desembre. 
Llumineta de Nadal. Vine a fer préstec, tria un número de la llumineta i entra al sorteig de la panera de la Bd4. Adreçada a tot el públic a partir de 14 anys. No cal inscripció prèvia.

De l’1 al 30 de desembre.
Llumineta de Nadal a la Sala Infantil. Vine a fer préstec, tria un número de la llumineta i entra al sorteig de la panera de la Bd4. Adreçada a tot els infants de 0 a 13 anys. No cal inscripció prèvia.

De l’1 al 24 de desembre, a les 18h.
Calendari d’advent de la Bd4. Adreçat a infants a partir de 5 anys. Vine a la biblioteca i prova sort al calendari d’Advent! Hi haurà un munt de sorpreses. No cal inscripció prèvia.

Dimarts 14 de desembre, a les 18 h.
Taller infantil de Nadal. Taller de manualitats nadalenques. Adreçat a famílies amb infants de 4 a 10 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a partir de l’9/12/2021.

Dimarts 21 de desembre, a les 18 h.
Activitat infantil: Caguem el Tió. Adreçada a famílies amb infants d’1 a 3 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a partir del dia 14/12/2021.


Biblioteca districte 5 (Avinguda de l’Abat Marcet, s/n. Entrada del Club Natació Terrassa).
Més informació i inscripcions trucant al telèfon 93 735 09 27 o enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected].

De l’1 al 24 de desembre.
Calendari d’Advent. Per a infants a partir de 2 anys. No cal inscripció prèvia.

Divendres 17 de desembre, a les 18 h.
Taller familiar de Nadal “Fem un pessebre amb cartolina i paper de seda”. Per a infants de 4 a 8 anys acompanyats d’una persona adulta. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 18 de desembre, a les 12 h.
Hora del conte “Contes de nadal”, a càrrec de Carles Alcoberro. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.


Biblioteca districte 6 (Rambla de Francesc Macià, 193)

De l’1 al 30 de desembre.
Llumeneta de la bd6. Emporta’t 1 llibre en préstec i participa al sorteig d’una panera de llibres, pel·lícules i cd’s. Adreçada a públic adult. No cal inscripció prèvia.

De l’1 al 24 de desembre, a les 17:30 h.
Contes a la vora del foc i calendari d’advent. Cada tarda podeu escoltar un conte relacionat amb l’hivern i tot seguit podeu participar al nostre calendari d’advent. Per a infants a partir de 4 anys.

Dijous 16 de desembre, a les 17:30 h.
Taller infantil “Aprèn a fer postals de Nadal amb ordinador”.  Activitat recomanda per a infants de 7 a 12 anys.Aforament limitat. Cal reserva prèvia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa