MónTerrassa
Així viu el confinament el president de El Social de Terrassa
  • CA
Ricard Figueras Massaguer
Ricard Figueras Massaguer | cedida

!--akiadsense-->

Ricard Figueras Massaguer és el president de l’Associació Centre Cultural El Social de Terrassa, i ens explica com passa els dies de confinament.

“Passo aquest confinament amb la meva familia, la Sílvia i els meus dos fills, el Bru i la Queralt. Tots quatre ens hem acostumat a aquesta situació que ja fa unes setmanes que estem vivint, les rutines ens ajuden a no perdre la perspectiva diaria dels dilluns als divendres de la dels caps de setmana. Intento mantenir uns hàbits similars als dies anteriors a la decreció de l’estat d’alarma, mateixos horaris dels apats i de dormir per evitar que aquest confinament ens afecti el menys possible, a mi i a la meva familia.

Fem activitats conjuntes, ja sigui a la cuina, llegint, movent una mica el cos, fent una partida de parxis a quatre cada dia i surtin a les 8h del vespre a la terrassa per agrair a tots els professionals que en aquest moment estan al servei de la població. Pel que fa a la feina, teletreballant i procurant separar els horaris de feina de la resta de coses i tancar l’ordinador quan toca. Molest, perque aquest confinament m’ha privat poder coneixer la meva fillola, la Lluna, de 3 setmanes i que segurament encara trigaré en poder abraçar. Penso en els meus pares, que tot i que estan els dos bé i parlem sovint, fa molts dies que no els puc veure. El Social evidentment está tancat, però ens mantenim en contacte amb la junta directiva intentant calibrar quines activitats de les que hi havia planificades es podrán dur a terme, i planificant i replanificant coses a mesura que van avançant els dies i anem tenint noves noticies. Amb moltes ganes de poder tornar a obrir l’entitat, tornar-la a veure plena de gent, ja sigui a la cafetería o bé, fent les activitats que s’ofereixen des de les diferents seccions i desitjant que en el futur aquesta epidemia no afecti el funcionament de les nostres nostres seccions.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa