MónTerrassa
Així viu el confinament el degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa
  • CA
Ignasi Puig, degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa
Ignasi Puig, degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

Ignasi Puig, degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, ens explica con viu els dies de confinament.

“L’obligat confinament permet fer aquelles coses que habitualment en condicions normals era del tot impossible. En el meu cas, el passar mes temps a casa, totalment anòmal abans, he descobert que la vida té altres coses per gaudir-ne. Per exemple, la cuina com un gran plaer. Habitualment comprava plats semi preparats o poc elaborats, en canvi ara amb una mica de temps i fantasia et permet fer uns canelons de patata i pernil dolç arrebossats en farina de galeta, o espaguetis negres de sèpia amb calamar, olives i gambes o una truita de samfaina, amb botifarra negre i xoriço picant.

Disfrutes dues vegades cuinant i després òbviament quan les tastes. També, he aprofitat aquests dies, per parlar amb vells amics i coneguts, que feia temps que no tenia contacte i que per atzar de la vida encara guardava el seu numero de telèfon, amb una agenda de paper tota desgastada i amb les fulles soltes.

Parlar de records i esperances de tornar a veure ‘els, tot i intentar reviure aquelles anècdotes i situacions quasi oblidades que reneixen amb una conversa, recentment recuperada. Te n’adones que malgrat la separació social que vivim, també ha permès que t’acostis amb aquells que feia temps no veies ni parlaves i ara recuperes. Finalment, cercar un llibre a la meva biblioteca i gaudir de la lectura, això afavoreix que el temps passi d’allò mes lànguida i còmodament, però al mateix temps et permet estar relaxat i participar en el argument de la historia que llegeixes i distreure’t d’aquest mal son, i que ens ha d’ajudar a reflexionar, donat que moltes coses canviaran, tals com invertir més en sanitat, el teletreball guanyarà espai, la fabricació de productes no hauria dependre exclusivament de mercats de fora, un altre manera de gestionar el temps.

Atentament, Ignasi Puig Ventalló Advocat”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa