MónTerrassa
Així són les cases més exclusives, en venda a Sabadell
  • CA

Vols viure en una casa assolellada, amb totes les comoditats, acabats de luxe, espais verds amb piscina privada i en una zona molt tranquil·la? Ara pots i, a més, la pots veure abans fisícament. Si la vols veure, ara ho pots fer a la jornada de portes obertes de la promoció Nou Can Gambús. A la sessió, que se celebrarà el dissabte, 5 de maig, de 10 h a 14 h, et podràs moure lliurement per ella, recorrent habitacions i terrasses, i descobrint cada racó a través d’una casa de mostra per comprovar, com seria la teva llar.

Amb aquests nous habitatges, la promoció, feta per Núñez i Navarro, es dóna per finalitzada la fase 2 de la promoció composta per 16 cases unifamiliarsque es lliuraran al juny i que se sumen a vuit habitatges, de les mateixes característiques, comercialitzades en 2017. El projecte, ubicat en un entorn únic d’àmplies zones verdes al costat del parc de Can Gambús, està format per 64 cases unifamiliars de 225 m², terrassa amb jardí i piscina, agrupades a la zona oest de Sabadell. El conjunt residencial es completarà amb 4 blocs de més de 100 pisos d’alt nivell.

Des dels habitatges es pot veure La Mola FOTO: CedidaDes dels habitatges es pot veure La Mola FOTO: Cedida

Els habitatges unifamiliars, amb acabats de gran qualitat i terres de parquet, estan pensats per gaudir de la vida. Dissenyats amb planta baixa i dues plantes pis tenen una orientació est-oest i estan connectades per ascensor. Disposen de 5 habitacions amb armaris encastats i 4 banys distribuïts entre les tres plantes. També compten amb grans terrasses i jardí amb piscina privadade 3x4m.

Un dels dormitoris d'aquestes cases de luxe FOTO: CedidaUn dels dormitoris d’aquestes cases de luxe FOTO: Cedida

A peu de carrer se situa la planta baixa, on es troba el saló menjador, ampli i lluminós i amb sortida directa al jardí, dotat amb gespa natural que disposa de reg automàtic instal·lat. La planta compta també amb una cuina i un bany completament equipats. A la primera planta se situen un dormitori principalamb hall d’entrada, vestidor obert i bany complet, a més d’un dormitori doble i dos individuals que compten amb armaris encastats. A l’última planta se situa una zona polivalent amb bany complet, previsió per llar de foc i sortida directa a terrassa.

Habitatges sostenibles

La sala d'estar i el menjador dels habitatges de Nou Can Gambús FOTO: CedidaLa sala d’estar i el menjador dels habitatges de Nou Can Gambús FOTO: Cedida

A més, cada habitatge té garatge privat en planta soterrani amb plaça per a dos cotxes, inclosa preinstal·lació per a cotxe elèctric i traster en els habitatges cantoners. En aquesta línia d’implementació de mesures sostenibles, cada habitatge disposa d’un sistema de captació d‘energia solaramb col·lectors de superfície plana als terrats comunitaris.

Més sobre el Nou Can Gambús

La sala s'estar gaudeix de molta llum natural FOTO: CedidaLa sala s’estar gaudeix de molta llum natural FOTO: Cedida

La promoció Nou Can Gambús se situa a menys de 200 metres del Parc de Can Gambús, el segon més gran de Sabadell, amb una dimensió de 13 hectàrees amb àmplies àrees de jocs infantils, zones d’esbarjo, de pícnic i zones verdes amb espècies autòctones. La zona disposa de zones d’aparcament i de diversos accessos directes des de Sabadell i la sortida de Sant Quirze centre de l’autopista C-58.

Les llars compten amb unes cuines totalment equipades FOTO: CedidaLes llars compten amb unes cuines totalment equipades FOTO: Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa