MónTerrassa
Així viu el confinament Santi Rius, de Records de Terrassa
  • CA
Santi Rius
Santi Rius | cedida

!--akiadsense-->

Santi Rius Assessor de màrqueting on-line i social media de la Cecot i director de Creat360 i responsable del blog Records de Terrassa, ens explica com passa els dies de confinament per lluitar contra el coronavirus.

“Com passo els dies de confinament? D’entrada cal dir que no és senzill acostumar-se a estar confinat però crec que el més essencial es no perdre certs hàbits, especialment en el treball diari. Jo per això intento aplicar part de les 7 tècniques que vàreu publicar fa uns dies en aquest mitja per ajudar-me a planificar el treball. La primera que vaig servir és la del canvas personal i amb un full faig 3 grans apartats amb el títol de feines pendents, en procés i finalitzades. I amb postits vaig apuntant tasques a fer i en el meu cas barrejo tant les tasques de feina professional com les de casa o d’esbarjo. Un cop les tinc apuntades les poso en l’apartat que correspongui. Seguidament faig servir la tècnica de menjar-se la granota que consisteix en començar fent la tasca més difícil o desagradable que tingui apuntada, per tal de que la resta em semblin més fàcils.

Finalment utilitzo la tècnica Pommodoro i treballo en intervals de 30 minuts deixant descans de 5 i cada 3 intervals descanso durant mitja hora. [11:06, 31/3/2020] Santi Rius: Ah i a les 8 cada dia surto a aplaudir als qui ens cuiden i canto amb els veïns ja que la nostra plaça de la bòbila segués s’ha convertit en un recital diari que ens aixeca molt la moral. I si m’ho permeteu us diré que el dissabte pel mati he canviat l’excursió a Sant Llorenç per l’excursió pel meu pati i em dedico a fer de jardiner i després una mica de ping-pong amb la dona i la meva filla. Ah i el diumenge calçotada i barbacoa ja que crec que és important saber distingir entre dies laborables i festius.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa