MónTerrassa
Afectacions al trànsit per les rues de Carnestoltes a Terrassa
  • CA

Les rues del XLV Carnestoltes de Terrassa provocaran afectacions al trànsit al cap de setmana, amb talls puntuals de circulació en diferents carrers de la ciutat. El dissabte a la tarda tindrà lloc la rua dels adults, que sortirà de la plaça de les Magnòlies i baixarà per l’avinguda de Josep Tarradelles i la rambla d’Ègara fina arribar al centre de la ciutat; mentre que la rua infantil serà el diumenge al matí i sortirà de la rambla d’Ègara amb el carrer Pau Claris fins arribar a la Plaça Vella, passant pel raval de Montserrat.

A part de tallar la circulació als vehicles, també s’anul·laran les parades d’autobús del centre i funcionarà una de nova a la carretera de Martorell, entre la Rambla i el carrer d’Arquimedes.

Dissabte 4, a partir de les 18:00h:

Les vies més afectades seran: l’avinguda de Josep Tarradellas, l’avinguda de l’Abat Marcet, el passeig del Vint-i-dos de Juliol, el carrer de la Rasa i la rambla d’Ègara. Les línies 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 i 9 es veuran afectades i es desviaran per la Ronda de Ponent, el carrer de Santa Maria de Mazarello, l’avinguda d’Àngel Sallent i la carretera de Martorell. Aniran recuperant el seu recorregut habitual conforme es vagin reobrint al trànsit els carrers més afectats. Durant tot el dia, la parada de taxis de l’Estació de la Rambla es traslladarà al carrer de Columel·la.

Plànol de la rua d’adults | Ajuntament de Terrassa
Afectacions al servei d’autobús per la rua d’adults | Ajuntament de Terrassa

Pel que fa al dispositiu de la Policia Municipal, s’ha planificat per dissabte un dispositiu especial que cobrirà els 22 punts de tall i control que s’esdevenen durant la rua, que es preveu que s’iniciï a les 18.45 i s’allargui fins a les 22 h.

D’altra banda, els serveis d’Eco-Equip han activat un operatiu especial de neteja format per una trentena d’operaris que actuaran en els carrers afectats per la rua dissabte a la nit i diumenge al matí i a la tarda. Posteriorment, durant la setmana, també es faran treballs concrets en aquests vials per acabar de netejar les zones.

Diumenge 5, fins les 13:00h:

Les línies 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 i 9 es veuran afectades i es desviaran pel carrer de Galileu i l’avinguda d’Àngels Sallent. Aniran recuperant el seu recorregut habitual conforme es vagin reobrint al trànsit els carrers més afectats.

Plànol de la rua infantil | Ajuntament de Terrassa
Afectacions al servei d’autobús per la rua infantil | Ajuntament de Terrassa

En aquest cas, la Policia Municipal ha planificat un dispositiu que cobrirà els 19 punts de control previstos en el desenvolupament de la comparsa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa