MónTerrassa
Afectacions al Metro del Vallès d’FGC a partir de dilluns
  • CA
Els FGC darrere d’una tanca | Redacció

!--akiadsense-->

Com a conseqüència de les obres d’integració urbana que Territori i Sostenibilitat està duent a terme a la línia d’FGC als barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell, es produiran afectacions en el servei del Metro del Vallès a partir de dilluns vinent, 25 de juny. Fins al 10 de setembre, s’interromprà el servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia i s’habilitarà un servei de transport alternatiu.

Per a garantir la mobilitat de les persones usuàries, s’oferirà un servei d’autobús substitutori entre aquestes estacions. Paral·lelament, entre Can Feu I Gràcia i Sabadell Parc del Nord, hi haurà un servei de tren llançadora, amb una freqüència de 15 minuts en hora punta, 20 en hora vall i 30 minuts durant els caps de setmana. El servei de trens entre Barcelona Plaça Catalunya i Sant Quirze tindrà l’horari habitual.

Modificacions entre el 13 d’agost i el 2 de setembre

D’altra banda, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre, s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia per diverses millores que FGC executarà en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. S’oferiran serveis d’autobús substitutoris: entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia, amb parada a Sant Quirze i entre Bellaterra i Universitat Autònoma. El servei de tren llançadora es manté, en aquest cas, cada 30 minuts. La circulació de trens entre Barcelona Plaça Catalunya i Bellaterra s’efectuarà en l’horari habitual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa