MónTerrassa
Advocats, una periodista i una funcionària, opten a Síndic de Terrassa
Tamayo, Muñoz, Estapé i Izquierdo | M.T.

!--akiadsense-->

El passat dilluns 21 de novembre va finalitzar el termini de presentació de les candidatures al càrrec de Síndic Municipal de Greuges de Terrassa. I a les ja conegudes candidatures de la periodista Anna Muñoz i de l’advocat Joan Tamayo, s’hi han afegit quatre persones més. Són els també advocats Isabel Cazorla, Guillem Izquierdo i Jordi Estapé, i la funcionària municipal Míriam Bosch.

Amb l’aprovació del nou Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges de Terrassa, en vigor des del passat 11 d’octubre, s’estableix un nou procés d’elecció i nomenament del síndic municipal en què les associacions i col·lectius de la ciutat poden donar suport als candidats amb caràcter previ a un procés de consulta ciutadana. Joan Tamayo és el candidat amb més “avals” per part d’entitats i associacions gràcies al suport explícit que ha obtingut des de l’Espai Drets (plataforma que aplega una catorzena d’entitats), tanmateix, també s’ha posicionat, de forma més salomònica, el Col·legi d’Advocats de Terrassa donant el seu suport als col·legiats Tamayo però també Cazorla i Estapé. Izquierdo és membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona. I és que per ICATER, “des que la figura institucional va quedar vacant el passat 11 d’abril, fins aleshores exercida per la també advocada Isabel Marquès, hem manifestat la conveniència que aquest càrrec l’ostenti un advocat”. De moment, són els més nombrosos i els que més opcions tenen.

28 de novembre-11 de desembre. Recollida de suports de les candidatures publicades. Totes les candidatures que compleixin les condicions d’elegibilitat establertes s’exposaran per a la consulta ciutadana. Durant aquest període, s’habilitarà una plataforma virtual que permetrà recollir els suports durant les 24 h. Totes les persones que vulguin donar el seu suport de forma presencial a alguna de les candidatures, també podran fer-ho fins al 9 de desembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça Didó, dins el seu horari d’atenció habitual.

Qui són els candidats?

Guillem Izquierdo Grau

Anna Muñoz

Joan Tamayo

Isabel Cazorla

Jordi Estapé

Míriam Bosch (Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa