MónTerrassa
Amenaces de mort a Adriana Abenia per la reflexió sobre l’obesitat
  • CA

La presentadora Adriana Abenia l’ha fet grossa en començar un debat sobre un anunci publicitari d’una marca de roba de bany. El problema, segons la de Saragossa? Que una de les models té obesitat i que aparegui acaba fent apologia d’aquesta malaltia: “Avui buscava un banyador amb protecció solar. Sóc la primera que defensa la diversitat de cossos en la dona, una dona pot ser preciosa i veure’s maca tingui una S o una XL. Però, sincerament, defensar i fer apologia de malalties com l’obesitat em sembla perillós. Estar obès no és sa i no hauria de ser objecte d’una campanya publicitària, igual que tampoc no ho és estar als ossos”.

Adriana Abenia critica que surti una dona grassa en un anunci de biquinis - Instagram
Adriana Abenia critica que surti una dona grassa en un anunci de biquinis | Instagram

Tania Llasera critica la denúncia d’Adriana Abenia

No ha agradat que critiqui aquest anunci i, davant d’això, molts l’han deixat verda. Entre les crítiques, destaca la denúncia pública que ha fet una altra presentadora: Tania Llasera. Considera que la companya de professió s’ha equivocat en escriure aquell missatge: “Fer inclusió de diversos cossos no és fer apologia de res. Tu, tu i tu també. Tenim talles per a totes. Per fi arriben talles que s’adapten a tu siguis com siguis. No crec que se la pugui jutjar i etiquetar com a obesa només en veure-la en una foto. El més perillós és cosificar una dona, reduir-la a la seva imatge i després assumir que és obesa. Obrir un debat sobre ella, això sí que és demagògia gratuïta. Saps que no estic d’acord amb tu ni tu amb mi, em temo”.

Tania Llasera denuncia el comentari d'Adriana Abenia - Instagram
Tania Llasera denuncia el comentari d’Adriana Abenia | Instagram

La xarxa deixa verda la presentadora

Com era d’esperar, Adriana Abenia ha rebut moltíssims comentaris negatius per aquesta publicació. El seu nom es convertia en tendència ràpidament, amb missatges cruels i crítiques ferotges. Ella mateixa reconeixia en un vídeo posterior haver rebut amenaces de mort per aquesta publicació: “La meva reflexió s’ha malinterpretat. Estem en una societat putrefacta“.

Li han dit de tot i ara ella es penedeix d’haver obert aquest debat, el que ha perjudicat la seva imatge quan ella només volia deixar clara la seva postura. Queda clar que és perillós opinar sobre un tema tan espinós en públic i costarà que torni a posicionar-se públicament en breus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa