MónTerrassa
Adéu a Walter Cifuentes: “Ha mort com ell volia, sent capellà”
  • CA
Mor el mossèn Walter Cifuentes a l'edat de 41 anys
Mor el mossèn Walter Cifuentes a l’edat de 41 anys | Bisbat de Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dilluns 30 de novembre ha mort el mossèn Walter Cifuentes Sotelo, a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, a l’edat de 41 anys, a causa d’un vessament cerebral. Cifuentes va néixer a Caicedonia Valle (Colòmbia) en el 1979. Va ingressar al Seminari Diocesà de Terrassa i fou ordenat prevere l’any 2015. Aquell mateix any va ser nomenat vicari de les parròquies de la Mare de Déu de Fàtima de Granollers i de Sant Fèlix de Canovelles. L’any 2016 fou nomenat administrador parroquial de Sant Cristòfor de Lliça de Vall.

Segons informa TotRubí, a la seva època de seminarista va col·laborar com amb la parròquia de Sant Pere de Rubí i durant l’última etapa de la seva vida va residir també a la ciutat. Fa cinc anys va ser diagnosticat d’un tumor al cap i tot i ser conscient del mal pronòstic va voler continuar amb la seva formació i dedicació clerical. “Ha mort com ell volia, sent capellà”, han manifestat des del Bisbat de Terrassa.

Capella ardent al tanatori de Terrassa

La capella ardent estarà instal·lada al tanatori de Terrassa (carretera de Montcada, 789) a partir de demà, dimecres 2 de desembre, des de les 10 del matí, fins dijous, dia 3, a les 16 h. A les 16:30 h, tindrà lloc la missa exequial a la Catedral del Sant Esperit de Terrassa, que serà presidida per Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa.

Les seves restes seran dipositades a l’església parroquial de Sant Cristòfol de Lliçà de Vall el pròxim dissabte a les 12 h en la cripta, juntament amb les restes dels altres preveres que serviren a la parròquia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa