MónTerrassa
Terrassa s’omple d’activitats per commemorar el Dia Mundial de l’Autisme

El 2 d’abril és el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme i Terrassa ho commemorarà amb un programa d’activitats de sensibilització obert a tota la ciutadania, que es duran a terme des del 17 de març i fins el 14 d’abril. Hi haurà xerrades, tallers de comunicació assertiva, o un programa de ràdio, així com la difusió de vídeos a les xarxes socials. Les activitats estaran organitzades per la Comissió sobre Autisme de la Taula de Salut Mental de Terrassa.

D’entre les activitats, destaca l’acte central de la campanya, que tindrà lloc el dijous 30 de març a les 17h al Casal Cívic de Ca n’Aurell i inclourà les ponències de Roser Cirici, doctora en psicologia i especialista en Psicologia Clínica del Parc de Salut Mar; Raquel Torres, autora de dos llibres sobre l’autisme; Raquel Montllor, dona diagnosticada amb autisme en l’edat adulta; i Marta Saavedra, educadora social de LaFACT Fupar. També es llegirà un manifest i s’inaugurarà l’exposició “’12 bàsics de l’autisme’”, a càrrec de la Fundació Prodis.

Programació per commemorar el Dia Mundial de l’Autisme

  • Xerrada: ‘Educació i benestar dels infants amb autisme’, organitzada per l’escola Crespinell. Divendres 17 de març a les 17:15h. Lloc: Escola Les Arenes (C. Mont Perdut, 15).
  • Taller de comunicació assertiva, organitzat per l’associació TEA Vallès. Dissabte 25 de març, d’11 a 13h. Lloc: Casal de Gent Gran de Matadepera (Carretera de Terrassa, 35). Inscripcions: [email protected].
  • Xerrada: ‘Educació i benestar dels infants amb autisme’, organitzada per l’escola Crespinell. Dilluns 27 de març, a les 17.30 h. Lloc: Escola Lanaspa-Giralt (C. Pantà, 10).
  • Xerrada sobre autisme i comunicació, organitzada per l’Escola L’Heura. Dimarts 28 de març, a les 17.30h. Lloc: Escola L’Heura (C. Egara, 16).
  • Xerrada: ‘Les realitats del TEA avui’, organitzada pel CDIAP Magroc. Dijous 30 de març, de 10 a 11.30h. Lloc: videoconferència per Internet. Inscripcions: [email protected].
  • Difusió a través de xarxes socials del vídeo ‘Autisme i sensibilitat sensorial’, organitzat per la Unitat d’hospitalització i unitat de dia TEA de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Del 27 de març al 2 d’abril.
  • Programa de ràdio sobre l’autisme, organitzat per l’associació TEADir. Diumenge 2 d’abril. Més informació clicant en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa